Home » Bio Kruiden THEE

Biologische kruiden thee

Kruidenthee verkregen uit wildpluk en van agro-ecologische landbouw worden in de vroege ochtend vers geplukt en verwerkt tot thee. Al onze Biologische thee is van Premium kwaliteit. 

Wij verkopen alleen de beste artisanale kruiden van kleinschalige en voornamelijk biologische kruidenteelt & verwerkbedrijfjes die werken met velerlei aan teelten en werken aan een hoge mate van biodiversiteit en natuurwaarde op en rond het bedrijf.  

De verse kruiden worden met veel toewijding met de hand voor ons geoogst en gedroogd. Het belangrijke procedé van op de juist manier oogsten & drogen in voorjaar en zomer is de basis voor de krachtige werkzaamheid.

Vruchtenthee

Het maken van vitale, levenskrachtige kruidenproducten is het resultaat van soms eeuwenoude recepturen die doorgeven zijn aan de kruidentelers, kruidendeskundigen en de herboristen van heden. Zij hebben de kennis om de kruiden en kruidenproducten op de juiste wijze te oogsten en te verwerken tot een overvloed van kruidenproducten voor keukengebruik en de dagelijkse gezondheid.